Gå til fremsiden

Tiden flyr, det bør du også.

Bestill din flyreise i dag, raskt og enkelt

Norges mest fleksible flyselskap

- det er vår visjon

Bergen Air Transport flyr airtaxi/charter direkte til og fra hvor som helst i Europa i tillegg til at vi flyr regulær ruteflyvinger mellom:

Vi har siden oppstarten i 1998 benyttet våre egne fly og vi holder til i moderne lokaler på Bergen lufthavn Flesland. Bergen Air Transport er synonymt med sikkerhet, service og kostnadseffektive løsninger for flytransport.

Fly med oss! 

Hjertelig velkommen ombord til oss i Bergen Air Transport.

snakkebboler.png

Hva sier kundene?

Oljeselskap | Stavanger

 • 98% fornøyd

  Våre kundeundersøkelser viser at 98% av Bergen Air Transport sine passasjerer er fornøyde. Spør oss om weekendbilletter.

 • 40 minutter

  Bergen Air Transport flyr deg mellom Notodden og Bergen på 40 minutter.

 • Kaffe

  Vi serverer nytrukket Friele frokost kaffe på alle våre flyvninger.

 • Sertifisering

  Bergen Air Transport er sertifisert i henhold til Achilles og flyr for flere selskaper innen olje- og gassindustrien.

Historie

Bergen Air Transport logo
Bergen Air Transport logo

Bergen Air Transport ble i 1998 godkjent av Luftfartstilsynet for operasjon med fly i hele Europa. Godkjennelsen er i henhold til JAR-OPS 1, den nye felleseuropeiske bestemmelsen, som etter hvert alle flyselskap går over til.

LN-ABU
LN-ABU

Selskapet fikk sitt første fly i 1999, en Cessna 421B med registrering LN-BAT, og fløy i starten kun charter. Sommeren 2000 startet vi ruteflyvninger mellom Bergen og Notodden. Dette tilbudet har blitt svært godt mottatt av de reisende.

Grunnet økende aktivitet, besluttet vi sensommeren 2000 å kjøpe et nytt fly tilsvarende det vi hadde. Flyet, en Cessna 421C, fikk registrering LN-BAU og ble satt i drift høsten 2000. Som LN-BAT, var også LN-BAU innredet med herlige skinnseter.

Våren 2003 startet Bergen Air Transport å prosjektere egen hangar på Bergen Lufthavn
Flesland. Vi er nå i hus i egne moderne lokaler som også er egnet for videre ekspansjon.

Samtidig med at vi flyttet inn i egen hangar, fikk Bergen Air Transport godkjennelse for å drive flyverksted (PART-145).

Flyet LN-BAU fikk en relativt kort karriere hos oss og det er nå byttet ut i LN-ABU, en Cessna 441 Conquest II turboprop (jetprop), som med sine spesifikasjoner hva gjelder hastighet og rekkevidde er tilnærmet et jetfly.

Flyet ble hentet i USA i juli 2004 og representerer en ny tid gjennom økt kapasitet, bedre komfort, høyere hastighet og lengre rekkevidde. Vi gleder oss på våre egne og kunders vegne!

Desember 2005 kjøpte selskspet en Beechcraft King Air B200 i Norge. Dette flyet er innredet for inntil 12 passasjerer.

Sommeren 2006 ble LN-ABU solgt til Sør Afrika.

Bergen Air Transport investerte i ytterligere en nyere Beechcraft King Air B200 som ankom og ble satt i drift september 2006.

Våren 2007 inngikk vi samarbeid med et lokalt selskap i Bergen som investerte i en 2004 modell Cessna Citation CJ2 hvorpå driften ble satt til Bergen Air Transport. Dette var det første flyet av denne typen som ble registrert i Norge.

Høsten 2008 kjøpte Bergen Air Transport et helt nytt fly av typen King Air 350 av Hawker Beechcraft og fløy dette hjem fra Kansas USA til Bergen.

I dag tilbyr Bergen Air Transport effektiv flytransport, herunder rute-, charter- og fraktflyvning, i hele Europa i egen regi med eget materiell. I tillegg kan vi via underleverandører løse ethvert charter-/flyfraktbehov.

Bergen Air Transport er Norges minste og mest fleksible ruteflyselskap og vi er et effektivt alternativ til de store flyselskapene gjennom point-to-point flyvninger hvor tid og fleksibilitet er avgjørende.

Bergen Air Transport er synonymt med sikkerhet, service og kostnadseffektive løsninger for flytransport. Vår typiske kunde er opptatt av tilgjengelighet, samt av raske og presise løsninger. Vi garanterer sikkerhet, kvalitet, regularitet, pålitelighet, oppfølging og service til riktig pris.

 • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
 • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

 • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Login for redigering